Eukanuba Adult Large Breed 3kg

€ 14,95
Hond
  • Snelle levering
  • Lage bezorgkosten
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €55,-
  • Zeer ruim assortiment
  • 14 dagen op zicht
  • Snel en veilig betalen
Webwinkel keurmerk ideal

Details

Volledige voeding voor de volwassen grote hond

Eukanuba Adult is een complete voeding, speciaal samengesteld met ingrediënten die bijdragen aan een goede gezondheid van volwassen honden van grote tot zeer grote rassen met een normaal gewicht en een gemiddelde activiteit. De Eukanuba hondenbrokken voorzien grote rashonden vanaf 18 tot 24 maanden, zoals de Duitse Dog, de Dobermann en de Labrador in hun dagelijkse energiebehoeften.

FlexMobility

Gezond gewrichtskraakbeen wordt bevorderd door de toevoeging van FlexMobility.

Verlaagd vetgehalte

Dankzij een verlaagd vetgehalte blijft de hond op een optimaal gewicht. En, door op gewicht te blijven wordt de belasting van de gewrichten aanzienlijk verlaagd.

Hoog eiwitgehalte

Een hoog eiwit gehalte van dierlijke oorsprong, met als belangrijkste bestanddeel kip in combinatie met belangrijke vitaminen, mineralen en koolhydraten dragen onder meer bij aan een sterk immuunsysteem, een gezonde huid en vacht en een gezond gebit, waarbij tandsteenvorming aanzienlijk wordt terug gedrongen.

Samenstelling

Gedroogde kip en kalkoen (>20%, een natuurlijke bron van glucosamine en chondroïtinesulfaat), maïs, tarwe, sorghum, gerst, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp (>2.5%), gehydroliseerd kippeneiwit, gedroogde hele eieren, kaliumchloride, visolie, calciumcarbonaat, natriumchloride, natrium hexametaphosphaat, lijnzaad, fructo-oligosacchariden (0.15%).