Eukanuba Adult Small Breed 3kg

€ 14,95
Hond
  • Snelle levering
  • Lage bezorgkosten
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €55,-
  • Zeer ruim assortiment
  • 14 dagen op zicht
  • Snel en veilig betalen
Webwinkel keurmerk ideal

Details

Complete voeding voor de volwassen kleine hond

U wilt het beste voor de gezondheid van uw hond en daar hoort een goede uitgebalanceerde voeding ook bij. Eukanuba Adult is de perfecte voeding voor volwassen honden van kleine rassen met een normaal gewicht en gemiddelde energiebehoefte.

Kleine brokken voor een gezond gebit en een gezonde spijsvertering

Een combinatie van mineralen in de hondenbrokken van Eukanuba voorkomt dat stoffen die tandsteen vormen zich vast kunnen hechten op het gebit. De kleine brokjes bevorderen zodoende een gezond gebit en dringen tandsteenvorming aanzienlijk terug. Daarnaast stimuleren de kleine brokken het kauwen, waardoor de spijsvertering beter zijn werk kan doen.

Dagelijks de juiste hoeveelheid voedingsstoffen

Eukanuba voorziet de volwassen kleine rashond vanaf 1 jaar, zoals de Jack Russel, de Chihuahua en de Teckel in hun dagelijkse voedingsbehoeften. Uw hond krijgt dagelijks de juiste hoeveelheid eiwitten, van dierlijke oorsprong, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen binnen die een goede gezondheid waarborgen.

Samenstelling

Gedroogde kip en kalkoen (>24%), tarwe, maïs, dierlijk vet, sorghum, rijst, gerst, gedroogde bietenpulp (>2.5%), gehydroliseerd kippeneiwit, gedroogde hele eieren, kaliumchloride, visolie, lijnzaad, natriumchloride, natrium hexametaphosphaat, calciumcarbonaat, fructo-oligosacchariden (0.15%).